2011-01-06 21:31:00• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap pénteki számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Mikola: aláírták a szerződést

Tegnap délben Dobos István polgármester és Szilágyi Ferenc, a versenytárgyalást megnyerő Dominium kft. igazgatója - a projektben résztvevő önkormányzati alkalmazottak jelenlétében - aláírták a 322-es vidékfejlesztési pályázat kivitelezési szerződését.

Vízkereszt a Székesegyházban

Tegnap, vízkereszt napján a szatmárnémeti Székesegyházban 11 órai kezdettel Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök celebrált misét, melyen a hívek nagy számban megjelentek, és sokan kis üvegekkel érkeztek, hogy a vízszentelés után szenteltvízzel térhessenek haza.

Átvette a hivatal a temetőt

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal átveszi az Amaci úti temető adminisztrálását a Locaterm Rt.-től, mivel a cégnek már nem áll módjában ellátni az ezzel kapcsolatos feladatokat. Erről tegnap rendkívüli gyűlés keretében döntött a városi képviselőtestület. A feladatokkal a közterület-fenntartó osztályt bízzák meg, így hatóságnál átszervezéseket hajtanak végre. A közterület-fenntartóhoz további négy ember alkalmazását tervezik a jelenlegi kilencven mellé, ezek látják majd el azt a pluszmunkát, ami a sírkert átvételével jár.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: